Muzlu ve armutlu puding tarifi için malzemeler
• 2 muz
• 2 armut (Olgun ve yumuşak)
• 100 g badem (İnce çekilmiş)
• 1 yemek kaşığı kakao
• 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
• 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
• 2 armut (Olgun ve yumuşak)
• 100 g badem (İnce çekilmiş)
• 1 yemek kaşığı kakao
• 2 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı
• 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
Muzlu ve armutlu puding Nasıl Yapılır
Hindistan cevizi dışındaki tüm malzemeyi mutfak robotuna aktarın. Püre haline gelene kadar ezin. Servis kaselerine paylaştırın. Buzdolabında soğuttuktan sonra üzerine Hindistan cevizi serpip servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder