Yemek Ustası
Her Çeşit Yemek
Binlerce Seçenek.

REZENE SALATASI

Rezene salatası tarifi için malzemeler
  • 1-2 rezene kökü (Ortadan ikiye bölünmüş ve çok ince dilimlenmiş)
  • 2-3 yemek kaşığı limon ve/veya portakal suyu
  • 1-2 tutam tuz ve sumak
  • 1-2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Biraz dereotu veya rezene yaprağı
  • 3-4 avuç semizotu yaprağı

Rezene salatası Nasıl Yapılır
İster diyette olun ister olmayın her yemeğinizi salata ile çeşitlendirin. Rezene salatası tarifimizi salata çeşitleriniz arasına eklemeyi unutmayın.
Semizotu dışındaki bütün malzemeleri karıştırın 1-2 saat buzdolabında dinlendirin. Rezene marine olunca yumuşuyor ve limon ile portakalın bütün aromasını içine çekiyor. Dinlendirmeden de servis ermek mümkün. Solmamaları için semizotlarını son anda ekleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder